Plazil Igrače Gibljejo Pingvin Igrače Za Otroka, Interaktivni Glasbeni Učenje Igrače Z Lučmi In Glasbo Božično Darilo Za Rojstni Dan

€28.65 €14.32

Barve:

  • Siva
  • Roza
  • Črna

Velikost:M

  • S
  • M
  • L
Sku: w181000 Oznake:

Opis:

Baby Plazil Igrače so narejene iz visoko kakovostne PP, gradivo je debel in trpežne, nima vonja ali burrs, in ne bo bolelo vaš otrok roke.Otrok naj se plazijo z igračo, svoje reakcije, hitrost, se bo izboljšal, in otroka mobilnost in agility lahko izvaja.

Specifikacija:

Ime izdelka: Pingvin iskanje po vsebini Igrača

Izdelek material: PP in elektronske komponente

Na embalaži izdelka: izvrstno barvno polje

Potrebne baterije: 3 x AA baterije (niso vključene)

Seznam Vsebine:

Pingvin iskanje po vsebini Igrača*1 (baterije niso vključene)

Opomba:

Zaradi različne osvetlitve in nastavitve zaslona, postavka barve pa se lahko rahlo razlikujejo od slike.

Zaradi razlike v ročno merjenje, prosimo, dovolite 1-2 cm razliko v velikosti.

Oglejte si več podrobnosti izdelka

1.【Visokokakovostnega Materiala】Baby Plazil Igrače so narejene iz visoko kakovostnega materiala, materiala, debel in trpežne, nima vonja ali burrs, in ne bo bolelo vaš otrok roke.

2.【Srčkan Živali Obliko】Plazil Igrača je srčkan risanka živali, oblike, svetle in lepe barve, tako da je vaš otrok bo všeč, z njo, vso sobo postane otročje zabave.

3.【Kul Glasba】Z multi-barvne luči in kul glasba, se premika z pingvin igrače z zabavno skladbe, besedne zveze in igre.Baby Plazil Igrače lahko hodi in lahko spodbujajo vaš dojenček po vsebini.

4.【Izvajanje Mobilnosti】Z Pingvin iskanje po vsebini Igrače, otrok se lahko zlezeš z igrač, ki se lahko uporabijo otroka mobilnost in agility.Zato je dobro, zgodnje izobraževanje igrača.

5.【Edinstveno Darilo】Se fantastično darilo.Plazil Otroška Igrača lahko služi kot nagrada za vaš otrok in uporabijo na prireditve in zabave za razvedriti razpoloženje in je primerno za odrasle in otroke.

Priporočamo, Starost 3-6y
Poreklo Celinska Kitajska
Material Bombaž

Iskanje v Trgovini

Meni