Visoko Kakovostne LED Parkiranje Zaklepanje Ločijo Osebno Uporabo Zasebnih Enote, Garaža Zaklepanje Dvorišče, Parkirni Prostor Z Ne Parkirni Znak

€147.76 €140.38

Barve:

  • Siva
  • Roza
  • Črna

Velikost:M

  • S
  • M
  • L
Sku: w252671 Oznake: parkirišče zaklepanje 4 krmilnik, bazilika luksuzni avto, zaklepanje vrat mg zadaj, led luči samodejno onoff, pridržujemo parkiranje zaklepanje, sistem pogledu krog parkirišče, avto nalepka jurasic park, daljinsko avtomatsko parkiranje ovira, parkirni senzorji avtomobilov srebrna, pes oviro jeep

Visoka Kakovost Parkiranje Zaklepanje Ločijo Osebno Uporabo Zasebnih Enote, Garaža Zaklepanje Dvorišče, Parkirni Prostor Št Parkirni Znak

pomembno

O baterije:

Ne moremo ladje baterije, ker so baterije občutljivo blago.Kurir ladjar lahko veliko blaga, ki se prevažajo skupaj, in to bi bilo grozno, če je baterija je povzročil požar.Tako žal ne moremo ladje baterije.

Vendar, vse baterije so na voljo za nakup v vaši državi.Poglej za DC12V baterija v vašem lokalnem območju.Če potrebujete podrobnejše model, se obrnite na prodajalca.

Ta vrsta Parkiranje podpora zaklepa dve vrsti baterije!Baterije tehnični podatki so prikazani spodaj:

( baterije niso vključeni)

avtomatski parkirni sistem za zaklepanje

Opis Izdelka Specifikacija

Napetost

DC12V

Baterija

DC12, 7Ah

Dimenzija

357×370×82.5 mm

Trenutno

0,4 A

Teče Čas

4~6s

Razširjene Višina

340 mm

Daljinsko Razdalja

≤15M

Delovna Temperatura

-35 ℃ ~+55 ℃

Teža Rojen

5t

IP Razred

IP68

WJCS101 Dimenzija

Funkcije In Funkcije

1. Varčevanje z energijo; baterija je najboljši izdelek na Kitajskem in moči, bo trajala pol leta.

2. Varno; moč povezave, ki je anti-odklop načrt v primeru, da uporabnik misplaces baterije povzroči kratkega stika; baterije namestitev je preprosta.

3. Trajno; ohišje je izdelano iz die-ulivali Cinkove zlitine z visoko kakovost in maksimalna teža obremenitve ležaja je 5 ton; omara je premazan z lakom, da vodoneprepustnost, antikorozijski v težkih vremenskih razmerah.Je vladala roko je narejen iz vlaken,-okrepljeno najlon, in to ne bo deformirati tudi po avto drobljenje.

4. Hermetično; omara je tesno zaprt, in Stopnjo Zaščite je IP68. Je nepremočljiva in dustproof.Uporablja se lahko na splošno.

5. Auto-repozicioniranje; zunanje sile ne bi mogel spremeniti vladala roko položaj, ko je navpično; ko je vladala roko je prisiljen, da vodoravnem položaju, bo premaknete navpično, razen če uporabnik uporablja daljinski upravljalnik, ki ga vodoravno.

6. Brez hrupa; ležaja prenosnega načrt za motorna naredi skoraj nič hrupa.To je koristno za baterije in motor življenjsko dobo in manj trenja.

7. Burglarproof; montažni vijaki so dani znotraj kabineta.Nihče ne more odpreti brez ključa.

8. Enostavna Namestitev: štiri pripravljene luknje na dnu ohišja, ki omogoča enostavno namestitev .

Izdelek Namestitev

A. Vgradnja Spot: predlagano je, da namestite parkiranje zaklepanje na samem središču parkirni prostor sedež.

B. Vgradnja Podlago: Če želite namestiti parkirno zaklepanje v suhem in gladkih betonskih tleh, in ni radijskega signala okoli.

C. postopek Namestitve: Izvrtajte štiri ustrezne odprtine 105 mm v tla in uporabo štirih razširitev vijaki, pripravljene na paket, da ga pritrdite. (kot naslednje risbe kažejo)

Certificiranje CE
Blagovna Znamka GALO
Barve Siva rdeča opcija
Vrsta Auto
Varnostni Način Ne Pritrdite z Signal
Pametni dom platformo Drugo
Napajanje DC12V
Smer NOBEN
Številka Modela RED01
Poreklo Celinska Kitajska

Iskanje v Trgovini

Meni