3.9 palčni Ognjič Cvetje Umetno Dan Mrtvih Cvet 50Pcs Ponaredek Ognjič Cvetje Glavo za Ognjič Garland, zaradi Česar

€15.78 €9.63

Barve:

  • Siva
  • Roza
  • Črna

Velikost:M

  • S
  • M
  • L
Sku: w3814 Oznake: cvet ognjiča umetno, umetni ognjič, cvet ognjiča garland, indijski cvet ognjiča garland

3.9 palčni Ognjič Cvetje Umetno Dan Mrtvih Cvet 50Pcs Ponaredek Ognjič Cvetje Glavo za Ognjič Garland, zaradi Česar MRTVIH CVET (CVET MRTVIH) - v Teh oranžne ognjiča so kot nalašč za okrasitev oltarja, svetle barve bo vodila dušo za praznovanje, tako da je vaš pokojni prijatelji in družino bo slišal vaše molitve in commemorations.

DEBELUŠEN CVET OBLIKO - Na ognjiča umetni je izdelan iz visoko kakovostne svile krpo, strojno narežemo na cvetnih listov, in na koncu ročno v popoln ognjič cvetje.5 plasti listov zagotoviti, da oblika cvet ognjiča glavo je debelušen.

ŠIROK SPEKTER UPORABE - Ognjič dekor je kot nalašč za okrasitev Dan Mrtvih oltarji in grobove, in kar ognjič garland in naglavni del za Dan Mrtvih, veliko kot Diwali okraski in Dan Mrtvih stranka dekor.

VELIKO VREDNOST & TRAJNO - Boste dobili 50 ponaredek cvetovi ognjiča, njihova velikost je 3,9 cm v premeru, široko in lep.To je isti živahno oranžne barve, kot so sveže rože, vendar to nikoli ne zbledi, trajne in se lahko ponovno uporabi za več let.

NAČINA, DA BI OGNJIČA VEČ LEPA - Da jih Puhasto in lepši kot na slikah, preprosto prilagoditi cvetnih listov s prsti ali uporabite sušilnik za lase udarec za 5 minut, ali jih vzemite iz embalaže in jih pustite ven za en dan.

velikost:premer je približno 10 CM, višina je približno 7 CM

Material:Svila krpo

barva:Oranžna

Vsebina Paketa:

50 x Ponaredek Ognjič Cvetje Glavo

Poreklo Celinska Kitajska

Iskanje v Trgovini

Meni